Ovenschotel met gehakt bladerdeeg en worcestershiresaus
Worcestershiresaus heeft een pittig-kruidige smaak en geeft het ovengerecht een heerlijke smaak. De combinatie met bladerdeeg maakt het geheel af. Serveer dit gerecht met een frisse salade.
Drie jaar heb ik in een mexicaanse keuken gewerkt en mijn persoonlijke favoriet is de burrito. Oneindig te variëren en mijn voorkeur gaat uit naar een vulling met gekookte kip. De combinatie van de licht-pittige kruiden en zure room is echt super.
Spruitjes vind ik niet lekker en mijn kinderen zeker niet. Met dit recept zorg je ervoor dat de bekende bittere smaak verdwijnt, de spruitjes zoet worden, hun voedingswaarden behouden blijven en het hele huis niet naar spruitjes ruikt.
Deze pizza bianca is eens wat anders dan een gewone pizza. In plaats van tomatensaus wordt nu als basis mascarpone gebruikt. Verrassend lekker, zacht en fris. Ik heb de pizza belegd met zowel zalm als ham maar je kunt natuurlijk ook slechts 1 topping gebruiken. Ik kan niet kiezen, beiden zijn lekker!