Ontkorst het brood en scheur de sneetjes in stukjes.
Laat de gewassen spinazie goed uitlekken of droog ze in een
slacentrifuge.
Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snijd het vruchtvlees in
blokjes.
Verhit 6 eetlepels olie met de ketoembar in een wok of ruime braadpan en
bak de broodblokjes omscheppend goudbruin en knapperig.
Neem ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze op keukenpapier
uitlekken.
Klop de eieren los en bak ze, roerend met een vork, rul.
Neem het ei uit de pan en houd het warm.
Verhit de rest van de olie en bak het spek met de spinazie en de dragon al
omscheppend 3 minuten op hoog vuur.
Verdeel de groente, de tomaat, het ei en de croûtons over 4 borden
en bestrooi met ruim peper en wat zout.
Lekker met grof bruin brood.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |