Roergebakken gehakt metwitte kool

Roergebakken gehakt metwitte kool

Roergebakken gehakt metwitte kool

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 gr brede lintpasta
zout, peper
5 eetlepels olie
500 gr rundergehakt
700 gr witte kool in reepjes
1/2 eetlepel 5-kruidenpoeder (toko) of gemalen piment
4-5 eetlepels Japanse sojasaus (Kikkoman)

Bereiden

Kook de pasta in ruim kokend water met zout en 1 eetlepel olie volgens de
gebruiksaanwijzing beetgaar.
Verhit 2 eetlepels olie en bak het gehakt al omscheppend in ± 5
minuten rul.
Schep het gehakt uit de pan en houd hem warm.
Verhit in een wok 2 eetlepels olie en stoof de kool in 10-15 minuten
beetgaar.
Laat de pasta uitlekken en snijd ze in stukken.
Schep het gehakt en de pasta door de kool en breng op smaak met zout,
peper, 5-kruidenpoeder en sojasaus.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus