Roergebakkenbroccoli

Roergebakkenbroccoli

Roergebakkenbroccoli

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 rode paprika
300 gr panklare broccoliroosjes
3 eetlepels (olijf)olie
1 teentje knoflook
1 blikje tomatenpuree (70 gr)
1 eetlepel ketjap manis
1 theelepel oregano
1 theelepel basilicum
1 blikje maïskorrels (150 gr)
100 gr ongezouten cashewnoten
1 ciabattabrood (225 gr)

Bereiden

Was de paprika, maak hem schoon en snijd hem in reepjes.
Snijd de broccoli in kleinere roosjes.
Verhit de olie in een wok of grote braadpan, voeg de Paprika toe en
roerbak 2 minuten.
Pel de knoflook, pers die erboven uit en bak hem ± 1 minuut
mee.
Voeg de broccoliroosjes, tomatenpuree, ketjap, oregano, basilicum,
maïs en
cashewnoten toe en roerbak 10 minuten.
Verdeel de roergebakken broccoli over 4 borden.
Snijd het ciabatta in schuine plakken en leg die ernaast.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus