Snijd de kalkoenfilet in reepjes en kruid die met zout, peper en
gemberpoeder.
Snijd de prei in ringen en de Chinese kool in reepjes.
Roer een sausje van de sojasaus, rijstazijn, maïzena en gembersiroop.
Breng een pan water aan de kook.
Verhit in een wok de zonnebloemolie en bak de kalkoenreepjes hierin
omscheppend bruin.
Voeg de prei, koolreepjes, knoflook en de champignonplakjes toe en roerbak
nog 5 minuten.
Leg intussen 400 gr mihoen 2 minuten in het kokende water, giet af en Houd
hem warm.
Voeg aan het roerbakmengsel nog de taugé, het sesamzaad en het
sausje toe en laat het geheel in 1 minuut al omscheppend binden.
Serveer het gerecht met de mihoen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |