Roergebakkenmaïs

Roergebakkenmaïs

Roergebakkenmaïs

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr versgekookte maïs
1 fijngehakt uitje
1 fijngehakt takje peterselie
2 eetlepels gehakte verse korianderbladeren
1/2 theelepel zout
1 losgeklopt ei
1 eetlepel bloem
3 eetlepels arachideolie

Bereiden

Vermeng alle ingrediënten, behalve de olie, in een grote kom.
Verhit de olie in een wok van 30 cm of in een grote bakpan, voeg het
groentemengsel toe en bak het op hoog vuur onder voortdurend roeren
± 5 minuten, of tot de groenten goudbruin zijn.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus