Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Asperges met eiersaus (4 personen)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 eieren
1 kg groene asperges
2 el witte wijnazijn
1 dl olijfolie
2 el gehakte peterselie
zout & peper

Bereiden


  1. Kook de eieren hard.
  2. Was de asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf.
  3. Kook de asperges in weinig water met zout in ca. 10 minuten beetgaar.
  4. Laat ze in een vergiet uitlekken en afkoelen.
  5. Pel de eieren en hak ze heel fijn.
  6. Roer de azijn erdoor en voeg dan al roerend scheutje voor scheutje de olijfolie toe.
  7. Breng de saus op smaak.
  8. Dresseer de asperges op vier borden en schenk de saus erover.
  9. Garneer met peterselie.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Feta in bladerdeeg - Tyropita-
Gefrituurde geitenkaas met honingsaus
Gerookte paling en garnalen op doperwtencrème
Cocktail van asperges en rogvleugel
Avocadosalade met rauwe ham

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes