Krostmix bereiden en uitrollen. Uit het deeg rondjes van ± cm snijden en hiermee kleine natgemaakte vormpjes bekleden. Twee eieren met 1/4 room loskloppen en op smaak brengen met zout en peper. De helft vermengen met 50 gr geraspte kaas, de andere helft met met 2 eetl tomatenpuree. Een kwart courgette in reepjes snijdn, 50 gr ham in piepkleine blokjes, ½ paprika, 4 olijven en 1 teen knoflook fijnhakken, ½ dunne prei in dunne ringetjes snijden, 50 gr rookspek snipperen, klein potje spinazie laten uitlekken, klein blikje zalm in stukjes snijden. Zes vormpjes vullen met rookspek, prei en kaassaus.
Zes met paprika, olijf, knoflook en tomatensaus.
Zes met courgette, ham en kaassaus. Zes met spinazie, zalm en tomatensaus. De bakplaat in een hete oven van 225 graden schuiven en in 15 minuten goudbruin bakken. De bakjes warm of koud serveren.
Tip: samen met Gevulde kers-tomaatjes en mini-sandwiches
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |