Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zwitserse visschotel

Aantal personen: 4

Ingrediënten

100 gr achterham
150 gr plakken kaas
500 gr kabeljauw
2 eieren
1 dl melk
paprikapoeder
50 gr geraspte kaas

Bereiden

Vet een ovenschotel in en leg er de helft van de kaas en de
ham in.
Leg de vis daarop en dek af met de rest van de kaas en de
ham.
Klop de eieren met de melk los, voeg naar smaak paprikapoeder
toe en giet dit mengsel over de vis.
Strooi er de geraspte kaas over en zet de schotel ± 45
minuten in en op 175°C voorverwarmde oven.
Lekker met aardappelpuree en spinazie of gemengde sla.

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Vis in mosterdsaus
Ovenschotel met tonijn
Pakketjes met forel en venkel
Mosselen met bier, witlof en wortelen
Kabeljauwfilet met kruidenboter 2


Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes