Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Viscurry

Aantal personen: 2

Ingrediënten

2 uien
400 gr kabeljauwfilet
1 eetlepel citroensap
100 gr crème fraîche
2 eidooiers
zout, peper, kerriepoeder
1 grote banaan
100 gr diepvriesdoperwtjes
peterselie

Bereiden

Fruit de uien in 10 gr boter.
Voeg de vis en 1/8 liter water toe en laat hem op laag vuur in
15 minuten bijna gaar worden.
Meng het citroensap, de crème fraîche, de
eidooiers en naar smaak zout, peper en kerriepoeder door
elkaar.
Voeg de banaan, de doperwtjes en de saus bij de vis en laat
het geheel in 5 minuten verder gaar worden, maar zorg dat de
saus niet gaat koken.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Provençaalse St. Jacobsschelpen
Noorse witte heilbot op z’n Latijns
Zalm-garnalentoffees
Indische kabeljauw
Zoetzurevis

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes