Was de St. Jacobsschelpen in ijswater en dep ze met
keukenpapier droog.
Maak het witlof schoon.
Smeer een snijplank in met citroensap, snijd het witlof
ragfijn en besprenkel het direct met citroensap.
Bak het witlof in een klontje boter licht aan, maar laat het
niet kleuren.
Bestrooi het met peper en zout.
Haal de St. Jacobsschelpen door de olie en bak ze in een
anti-aanbakpan om en om snel aan.
Breng de saus aan de kook en klop haar met een staafmixer
op.
Roer het witlof, de paprika en de kaviaar door de saus en
schep de saus met de groenten op 4 voorverwarmde borden.
Leg de St. Jacobsschelpen op de witlof.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |