Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gebakken zeewolf-zeeduivel met basilicum

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 moten zeewolf of zeeduivel á ± 200 gr
2 eetlepels basilicumsaus (pestosaus)
4 eetlepels bloem
1 eetlepel olijfolie
25 g boter

Bereiden

Spoel de vismoten onder de koude kraan af en dep ze droog.
Bestrijk de moten met de basilicumsaus en bestrooi ze vlak
voor het bakken met de bloem.
Verhit de olijfolie met de boter in een ruime koekenpan en bak
de zeewolfmoten in het hete vet in 10-12 minuten bruin en
gaar.
Lekker met spaghetti in tomatensaus en komkommersalade.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Forellen Vieux Strassbourg
Heilbot met schorsenerengratin
In champagne gegaarde zalm met champagnesaus
Vispotje II
Griet in bier

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes