Roer de sojasaus, 1 eetlepel olie, de sherry, de suiker en de maïzena
door elkaar.
Snijd de biefstuk in flinterdunne plakjes en schep die door de
marinade.
Snijd van de Chinese kool het blad van de stengels, snijd het blad in
reepjes en de stengels in stukjes.
Verhit 1 eetlepel olie in een wok en roerbak de gember 2 minuten.
Voeg de biefstuk met de marinade toe en roerbak nog 3 minuten.
Schuif het biefstukmengsel aan de kant.
Verhit in het midden van de wok 1 eetlepel olie en roerbak hierin de
stukjes koolstengel en de rode peper 1 minuut.
Schep de biefstuk erdoor, voeg de reepjes koolblad toe en roerbak nog 1
minuut.
Breng op smaak brengen met zout.
Lekker met mihoen en gebakken uiringen met kerrie.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |