Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pisanggoreng

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kam rijpe bakbananen (pisang radja)
1 glas tarwebloem
1 ei
1/2 kopje poedersuiker
1/2 glas santen
olie

Bereiden

Meng de tarwebloem, de poedersuiker en het ei tot een glad beslag.
Schil de bakbananen en snijd ze in stukken.
Meng de stukken bakbanaan met het gemaakte beslag.
Doe dan ruim olie in een wadjan, wok, koekenpan of frituurpan en laat die
op temperatuur komen (180°C).
Bak de in het beslag gedompelde stukken bakbanaan krokant en goudgeel.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roergebakken garnalen metpeultjes
Doperwten methoisinsaus
Japansebietjes
Roergebakken groenten metlamsvlees en rijst
Spiesjeskwartet

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes