Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pisanggoreng

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kam rijpe bakbananen (pisang radja)
1 glas tarwebloem
1 ei
1/2 kopje poedersuiker
1/2 glas santen
olie

Bereiden

Meng de tarwebloem, de poedersuiker en het ei tot een glad beslag.
Schil de bakbananen en snijd ze in stukken.
Meng de stukken bakbanaan met het gemaakte beslag.
Doe dan ruim olie in een wadjan, wok, koekenpan of frituurpan en laat die
op temperatuur komen (180°C).
Bak de in het beslag gedompelde stukken bakbanaan krokant en goudgeel.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Groentenroerbak
Sambal gorengkol
Geroosterde pastinaak metroergebakken Chinese paksoi en kokos-gemberpasta
Pasta met witlof enzalm
Roergebakken paksoi metvarkensvleesreepjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes