Aantal personen:
500 gram Kotomisi Rijst
250 gram Faja Lobi Bakkeljauw
250 ml
Kotomisi Cocosmelk
0,75 liter water
1 eetlepel olie
1 ui
zwarte peper
1 halve rijpe verse peper
bouillonblokjes
Onthuidt de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. De ui snipperen en in de olie lichtbruin bakken. De bakkeljauw erbij doen met 0,75 liter water en het geheel laten koken tot de bakkeljauw zacht is geworden. De cocosmel Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |