Kouseband met Garnalen

Kouseband met Garnalen

Kouseband met Garnalen

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

25minuten.

Ingrediënten

400 gram
Kouseband
1
Madam Jeanette peper
4 theelepels Exotimex Knoflook
5 eetlepels Faja Lobi Kouseband-Mix (roerbakmix)
zout
3 theelepels tomatenpuree
1 tomaat
12 eetlepels olie
1/2 ui
1 kopje water
250 gram middelgrote garnalen

Bereiden

Kouseband in stukjes snijden en wassen. Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin fruiten; garnalen toevoegen en enkele minuten meebakken. Vervolgens
Kouseband -Mix, tomatenpuree, tomaat en de kouseband toevoegen, goed omscheppen en enkele minuten bakken, tenslotte het water toevoegen en omscheppen; het geheel 15 minuten zachtjes laten sudderen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst en/of Surinaams Puntje.

Variatietip: Serveer dit gerecht ook eens met
Surinaams Puntje.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken