Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Recepten van Mathieu

Pagina 1 van 2

Burrito met gekookte kip

Drie jaar heb ik in een mexicaanse keuken gewerkt en mijn persoonlijke favoriet is de burrito. Oneindig te variëren en mijn voorkeur gaat uit naar een vulling met gekookte kip. De combinatie van de licht-pittige kruiden en zure room is echt super.

Lees verder..

Lekkere zoete spruitjes

Spruitjes vind ik niet lekker en mijn kinderen zeker niet. Met dit recept zorg je ervoor dat de bekende bittere smaak verdwijnt, de spruitjes zoet worden, hun voedingswaarden behouden blijven en het hele huis niet naar spruitjes ruikt.

Lees verder..

Pizza bianca met mascarpone

Deze pizza bianca is eens wat anders dan een gewone pizza. In plaats van tomatensaus wordt nu als basis mascarpone gebruikt. Verrassend lekker, zacht en fris. Ik heb de pizza belegd met zowel zalm als ham maar je kunt natuurlijk ook slechts 1 topping gebruiken. Ik kan niet kiezen, beiden zijn lekker!

Lees verder..

Aardappel-ovenschotel met broccoli en boursin

Bij kinderen valt niet alles in de smaak, maar dit gerecht bijna altijd wel. Het heeft weinig uitgesproken ingrediënten maar smaakt wel erg lekker. Een voedzame maaltijd voor bijvoorbeeld een gewone donderdagavond.

Lees verder..

Pasta pesto met spekjes en pijnboompitten

Deze pasta is snel klaar te maken met ingrediƫnten die bij ons standaard in huis aanwezig zijn.

Lees verder..

Luxe salade met garnalenspiesjes

Heerlijk voor op een warme dag waarin je zin hebt in een niet al te zware maaltijd. Verwen jezelf met deze luxe salade met pasta, ijsbergsla, rucola, gerookte zalm en gekruide garnalenspiesjes.

Lees verder..


Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes