Neem 8 kant- en klare pannenkoekjes. Leg 250 gr in plakjes gesneden champignons en 250 gr gehalveerde cherrytomaatjes op een ingevet stuk aluminiumfolie (op de bakplaat). Bestrijk met olie en bestrooi met peper uit de molen. Rooster ze onder de grill in 4 min mooi bruin. Bak ½ min 2 gesnipperde rode pepertjes in 1 el olie.
Hak de geroosterde tomaatjes en meng met champignons, pepertjes, 1 tl tijmblaadjes, 1 zakje geraspte mozzarella, 1 el gehakte peterselie en 1 el geknipte bieslook. Vul de pannenkoekjes met het tomatenmengsel. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Klop 75 gr roomkaas met kruiden los met 1 bekertje zure room. Strijk het erover en bestrooi met 60 gr geraspte Parmezaanse kaas. Kort onder de grill.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |