Kruidenpannenkoekjes

Kruidenpannenkoekjes

Kruidenpannenkoekjes

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 eieren
zout
80 gr bloem
1 tl mosterd
1,6 dl melk
3 el fijngesneden kruiden (bieslook,peterselie,dille)

Bereiden

Klop 2 eieren los met een snufje zout. Voeg 80 gr bloem, 1 tl mosterd en 1,6 dl melk toe en roer tot een glad beslag. Laat het beslag circa 30 minuten rusten. Roer er dan 3 el fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, dille) door. Bak in een koekenpan van ongeveer 12 cm doorsnede steeds in een beetje boter 8 pannenkoekjes.

Tip: Samen met een frisse groene salade is dit een heerlijk hoofdgerecht. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken