Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Roergebakkenbloemkool

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr bloemkool in roosjes
3 eetlepels pindaolie
1 fijngehakt bosuitje
1/8 liter kippenbouillon, vermengd met 1 theelepel maïzena

Bereiden

Blancheer de bloemkoolroosjes 2 minuten in licht gezouten kokend water en
laat ze goed uitlekken.
Verhit de olie en fruit de bosui licht.
Voeg de bloemkool toe en roerbak nog 4 minuten.
Voeg het bouillon-maïzenamengsel toe en laat alles onder voortdurend
roeren nog 2 minuten koken.
Serveer direct.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roergebakken zalmII
Roergebakken paddestoelen engroenten
Sambal gorengtelor
Spaanseroerbaksoep
Oosters kipgerecht met ananasen mango

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes