Italiaansestoofschotel

Italiaansestoofschotel

Italiaansestoofschotel

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

3 eetlepels olijfolie
200 gr prei in ringen
1 groene courgette in blokjes
1/2 struik bleekselderij in stukjes
1 rode en 1 groene paprika in reepjes
1/2 bloemkool in roosjes
1 broccoli in roosjes
1 kleine winterwortel in plakjes
2 tomaten in blokjes
1 rode ui in ringen
1-2 teentjes knoflook
2-3 takjes dille
zout, peper
250-300 gr pasta, bijvoorbeeld farfalle (strikjespasta)

Bereiden

Verhit de olie in wok, voeg alle groenten, de knoflook en de dille toe en
bak ze 2-3 minuten met het deksel op de wok.
Laat de groenten daarna zonder deksel nog 10 minuten zachtjes bakken.
Breng het gerecht eventueel op smaak met zout en peper.
Kook intussen de pasta in ruim kokend water met zout volgens de
gebruiksaanwijzing beetgaar.
Serveer de groenten met de pasta.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus