Roergebakken tomaten metcourgette

Roergebakken tomaten metcourgette

Roergebakken tomaten metcourgette

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 ui
2 courgettes
5 vleestomaten
2 eetlepels olijfolie
zout, peper
2 eetlepels gesnipperde verse basilicum of peterselie

Bereiden

Pel en snipper de ui.
Maak de courgettes schoon en snijd ze in blokjes van ± 2 cm.
Halveer de tomaten, verwijder het vocht en de zaadjes en snijd het
vruchtvlees in stukjes.
Verhit de olie in een wok of braadpan en roerbak de ui en de courgette
± 5 minuten.
Voeg de tomaten toe en laat het geheel, af en toe roerend, door en door
warm worden.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper en roer de basilicum of
peterselie erdoor.
Lekker met fricandeau of karbonades.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus