Kruidenrijst

Kruidenrijst

Kruidenrijst

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

50 gr Surinaamse rijst
1 bakje champignons
1 gele paprika
5 gedroogde tomaatjes
saffraan
zeezout
olijfolie
boter
2 teentjes knoflook
oregano, dille, peterselie

Bereiden

Kook de rijst in water met 1/2 zakje saffraan en wat zeezout.
Snijd de champignons, de paprika en de gedroogde tomaatjes klein en
roerbak ze in een wok in een klontje boter met een scheutje olijfolie.
Voeg de kruiden en de geperste knoflook toe.
Giet de rijst af en schep hem in de wok.
Breng eventueel met wat zout op smaak.
Lekker met kalkoenfilet.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus