Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Carpaccio van kalfsvlees met tonijn (4 personen)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

160 g kalfslende
1 el mosterd
10 g basilicum
10 g peterselie
10 g bieslook
10 g dragon
1 el olie
balsamico azijn naar smaak
1 el olijfolie
50 g tonijn
50 g mayonaise
0,5 dl room
zout & peper

Bereiden


  1. Het vlees met mosterd insmeren.
  2. De kruiden hakken en het vlees erdoor rollen.
  3. Olie niet te heet laten worden in een koekepan en het vlees om en om hierin bakken.
    Let erop dat de kruiden niet verbranden!
  4. Het vlees opbinden en in de diepvries op laten vriezen.
  5. De tonijn in de keukenmachine fijn maken, door een zeef wrijven en met mayonaise, peper en zout mengen.
  6. De room half stijf slaan en door de tonijn spatelen.
  7. Vier borden met de tonijncreme bestrijken.
  8. De kalfslende zeer dun snijden en op de tonijncreme leggen.
  9. Het vlees met azijn en olie inkwasten en met peper en zout bestrooien.
  10. Direct serveren.

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gravet Lax (4 pers)
Salade met lamsoren en basilicumolie
Italiaanse broodsalade 2
Uientimbaaltje met gerookte kalkoenfilet
Terrine van lamstong en ganzenlever
Filobakjes met creme fraiche en gerookte zalm: super-de-luxehapje (10 stuks)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes