Brunchsalade met gerookte zalm en mosterddressing
Aantal personen: 6
Ingrediënten
600 gr vastkokende aardappelen,ongeschild
zout en peper
2 rijpe avocado‘s,geschild en in partjes
1 bosje radijs,radijsjes gehalveerd
400 gr gerookte zalm,in repen
125 gr jonge spinazieblaadjes
75 gr rucolablaadjes
geraspte schil van 1 limoen
1-2 el limoensap
2 tl grove mosterd (met zaadjes)
5-6 el olijfolie
Bereiden
Kook de aardappelen in de schil met zout gaar in circa 25 min. Laat ze iets afkoelen. Snijd ze in partjes. Meng de aardappel met de avocado, radijs,zalm,spinazie en rucola. Roer voor de dressing limoenschil en -sap, mosterd en olie door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper en schenk de dressing over de salade.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Carpaccio van ossehaas (Italiaans basisrecept)
Spinaziesalade met pijnboompitten
Komkommerbavarois met zalm en kaviaar
Zalmsalade met gerookte zalm
Groene peulvruchtensalade