Laat de vis ± 30 minuten ontdooien en verdeel hem in
drie stukken.
Was de worteltjes en snijd ze in stukjes.
Verwijder van de prei het lelijke blad, snijd hem in stukjes
en was die in een vergiet.
Smelt in een pan de boter en smoor de worteltjes ± 7
minuten zachtjes.
Los in een kopje met 1 eetlepel heet water de bouillonpoeder
op en voeg dit aan de pan toe.
Schep de prei erdoor en laat die ± 3 minuten mee
smoren.
Leg de vis erop en stoof alles met de deksel op de pan in
± 8 minuten gaar.
Verwarm intussen een schaal voor.
Schep de vis uit de pan, roer de room en vermout door de
groente, leg de vis erop en warm die ± 2 minuten
mee.
Schep het geheel op de warme schaal.
Serveer er gepofte aardappelen bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |