Verwarm de oven voor op 225°C.
Knip 4 stukken aluminiumfolie die groot genoeg zijn om de
stukken zalm in te pakken en bestrijk de helft van elk stuk
folie met boter.
Leg de goed gewassen en met keukenpapier gedroogde
vlierbloesem op het ingevette deel, leg er een zalmfilet op en
strooi er wat zout en peper over.
Verdeel de ui en de wortel over de vis, leg er een takje
peterselie op en maak de pakjes aan 3 kanten dicht, zodat er
niets uit kan lopen.
Vermeng de bouillon met de wijn, giet een deel hiervan in elk
pakje en vouw dan voorzichtig de laatste kant dicht.
Leg de pakjes op de bakplaat, schuif deze in de oven en bak de
vispakketjes ± 7 minuten.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |