Schil de aardappelen, was ze en kook ze in water met zout in
20 minuten gaar.
Giet ze af, stoom ze droog en laat ze afkoelen.
Spoel de visfilet onder koud stromend water af en verwijder
het vel.
Draai de aardappelen en de vis door de vleesmolen of pureer ze
met de mixer.
Pel de uien, halveer ze en voeg ze in kleine stukjes bij het
aardappel-vismengsel.
Roer de eieren erdoor en breng alles met zout en peper op
smaak.
Doe er tot slot de fijngehakte peterselie bij.
Verhit de olie in een frituurpan tot 180°C.
Vorm balletjes van 4 cm doorsnee en frituur deze na elkaar 8
minuten in het hete vet.
Neem ze met een schuimspaan uit de pan, laat ze uitlekken en
schik ze op een voorverwarmde schotel.
Houd ze warm tot alle balletjes zijn gefrituurd en dien ze dan
onmiddellijk op.
Serveer met rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |