Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Boerenkool met pasta, roquefort en truffel

Aantal personen: 4

Ingrediënten

750 g grof gesneden boerenkool
50 g boter
2 knoflooktenen
1 dl slagroom
450 g dunne pasta
2 el truffelolie
2 el olijfolie
75 g Roquefort
geschaafde truffel
pepermolen (zwart)

Bereiden


  1. Stoom de boerenkool 10 minuten.
  2. Voeg peper toe.
  3. Laat de boter uitbruisen.
  4. Voeg de knoflook toe.
  5. Voeg boerenkool en room toe.
  6. 10 minuten laten garen.
  7. Pasta al dente koken.
  8. Alles mengen.
  9. Kaas en truffelolie toevoegen.

Recept van Alma Huisken

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gevulde courgette
Hartige taart met spruitjes, kaas en eieren
Groene pastasalade
Pizza de la manza
Schorseneren in wit- of blond abdijbier
Volkorencrepes met spinazie en kaas

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes