Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zuurkoolstamppot

Aantal personen: 4

Ingrediënten

3/4 kilo aardappels
500 gr zuurkool
1 pakje gemarineerde quornstukjes (à 175 gr ,koelvitrine)
1 prei
bakje champignons
1/2 theel tijm
dikke plak mosterdkaas (150 gr
2 appels

Bereiden

Aardappels ( 3/4 kilo ) koken, 500 gr zuurkool 10 minuten koken. Een pakje gemarineerde quornstukjes (à 175 g, koelvitrine) in wat olie goudbruin bakken. Een prei in ringen, bakje kastanjechampignons in kwarten en 1/2 theelepel tijm toevoegen en 4 minuten bakken. Een dikke plak mosterdkaas, 150 g, in blokjes snijden, 2 appels met schil snipperen. De uitgelekte zuurkool en appelstukjes bij de quorn doen. De aardappels grof stampen en met de kaasblokjes door de zuurkool scheppen.

Reacties

dupeclu (31-05-2010 19:29):
Erg lekker van smaak en met lekker veel groente; gezond! Ook lekker mer fetakaas.

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Hartige taart met spruitjes, kaas en eieren
Champignon-preitaart
Slastamppot met pittig gerookte kaas
Gebakken rijst met groenten
Exotische rijst met vegetarische kebabs en ketjap-satesaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes