Zuurkoolstamppot

Zuurkoolstamppot

Zuurkoolstamppot

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

3/4 kilo aardappels
500 gr zuurkool
1 pakje gemarineerde quornstukjes (à 175 gr ,koelvitrine)
1 prei
bakje champignons
1/2 theel tijm
dikke plak mosterdkaas (150 gr
2 appels

Bereiden

Aardappels ( 3/4 kilo ) koken, 500 gr zuurkool 10 minuten koken. Een pakje gemarineerde quornstukjes (à 175 g, koelvitrine) in wat olie goudbruin bakken. Een prei in ringen, bakje kastanjechampignons in kwarten en 1/2 theelepel tijm toevoegen en 4 minuten bakken. Een dikke plak mosterdkaas, 150 g, in blokjes snijden, 2 appels met schil snipperen. De uitgelekte zuurkool en appelstukjes bij de quorn doen. De aardappels grof stampen en met de kaasblokjes door de zuurkool scheppen. Bron/inzender:

Reacties

dupeclu (31-05-2010 19:29):
Erg lekker van smaak en met lekker veel groente; gezond! Ook lekker mer fetakaas.

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus