Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Karbonade met eiersaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 eieren
1 ui
4 ribkarbonades
zout en peper
75 gr boter
1 el bloem
2 dl melk
2 el mayonaise
1 el gedroogde bieslook
1 el droge sherry
worcestershiresaus

Bereiden

Voorbereiden: Eieren in 10 min hardkoken. Laten schrikken, pellen en in stukjes snijden. Ui pellen en fijnsnipperen.
Bereiden: Vlees inwrijven met zout en peper. In koekenpan 50 gr boter verhitten. Vlees in ± 10 min aan elke kant gaar en bruinbakken. Intussen in steelpan rest van boter verhitten.
Ui ± 3 min fruiten. Bloem toevoegen. Al roerende scheutje melk toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. Erdoor roeren: ei, mayonaise, bieslook en sherry. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus.
Vlees op schaal leggen. Beetje saus erover schenken. Rest overdoen in sauskom.
Groententip: tomatensalade.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Beenham met roerbakgroenten (4 pers)
Geurige ribkarbonades uit de braadzak
Pittige gehaktballetjes
Rollade met paddestoelensaus
Gevulde vleesrolletjes


Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes