Voorbereiden: Eieren in 10 min hardkoken. Laten schrikken, pellen en in stukjes snijden. Ui pellen en fijnsnipperen.
Bereiden: Vlees inwrijven met zout en peper. In koekenpan 50 gr boter verhitten. Vlees in ± 10 min aan elke kant gaar en bruinbakken. Intussen in steelpan rest van boter verhitten.
Ui ± 3 min fruiten. Bloem toevoegen. Al roerende scheutje melk toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. Erdoor roeren: ei, mayonaise, bieslook en sherry. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus.
Vlees op schaal leggen. Beetje saus erover schenken. Rest overdoen in sauskom.
Groententip: tomatensalade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |