Pel de ui en de knoflook en snipper deze. Halveer de paprika‘s verwijder de zaadlijsten en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie en bak hierin zachtjes de ui, paprika‘s en knoflook. Verhit de melk, week hierin de sneetjes brood en verkruimel ze. Meng ze door het gehakt. Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de ui, paprika‘s, knoflook, Italiaanse keukenkruiden, kaas en pesto door het gehakt. Vet de cakevorm in met een beetje olie. Klop de eieren los en kneed deze met peper en zout door het gehakt. Vorm van het gehaktmengsel een brood en leg dit in de cakevorm. Druk het mengsel goed aan in de vorm en dek het af met een stuk aluminiumfolie. Laat het gehaktbrood in het midden van de oven in20 minuten bakken. Verwijder de folie en bak nog 15 minuten totdat de bovenkant goudbruin is.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |