Kook de kipfilets in ongeveer 5 minuten gaar in de bouillon. Snijd de gekookte kipfilet in dunne plakken en bestrijk ze met wat olijfolie. Rooster de plakken op de grillplaat of in de grillpan tot ze lichtbruin zijn. Laat ze nu afkoelen.
Meng de mayonaise met de slagroom en het citroensap en voeg de peterselie en knoflook eraan toe. Breng dit op smaak met peper en zout.
Besmeer de casinoboterhammen licht met roomboter en beleg een helft met een laagje ijsbergsla. Schep hierop een lepeltje knoflookmayonaise en leg de kipplakjes hierop.
Bestrijk ze nu weer met wat mayonaise en leg hierop weer een boterham. Druk de boterhammen licht aan en snijd met een scherp kartelmes de korstjes rondom eraf. Snijd de sandwiches diagonaal door en leg ze op een schaal. Garneer met radijsjes.
Tip: De sandwiches kunt u een paar uur van tevoren maken en verpakt in aluminiumfolie in de koelkast bewaren tot gebruik.
Bereiding: 30 minuten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |