Deze pizza bianca is eens wat anders dan een gewone pizza. In plaats van tomatensaus wordt nu als basis mascarpone gebruikt. Verrassend lekker, zacht en fris. Ik heb de pizza belegd met zowel zalm als ham maar je kunt natuurlijk ook slechts 1 topping gebruiken. Ik kan niet kiezen, beiden zijn lekker!
Aantal personen: 2
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten
1 pak tante Fanny Flamm-kuchendeeg.
200 gr Galbani Mascarpone
Oregano of italiaanse kruiden
50 gr gerookte zalm
Komkommer
+/- 10 plakjes flinterdunne (serrano) ham
+/- 10 champignons
Een klein zakje rucola
Extra vierge Olijfolie
Zout en peper
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |