Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Hazelnoot bonbons

Aantal personen: 0
Bereidingstijd: 3 uur

Ingrediënten

voor de bonbons:
100 gr hazelnootpasta
200 gr pure chocolade

voor het glazuur:
100 gr pure chocolade

Bereiden

Smelt de chocolade au bain Marie.
Meng de hazelnootpasta er door heen.

Neem een bakje dat ongeveer 1 cm hoog is, bekleed dit met bakpapier.
Schep hier de hazelnoot-chocolade pasta in en strijk aan de bovenkant glad.
Laat het geheel in ongeveer 2 uur opstijven de koelkast.

Trek het bakpapier met de pasta uit het bakje en snij er blokjes van.

Smelt de chocolade voor het glazuur au bain Marie.
Blijf roeren tot een glad mengsel is ontstaan.
Haal de schaal van het vuur en laat iets afkoelen.
Prik de blokjes op een fonduevorkje en haal deze door de gesmolten chocolade.

Garneer de bonbons naar eigen idee

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Appelbollen
Luchtige ham-kaascroissants
Bruschetti met tomaat
Chocolade cakejes
Kué mangkok

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes