Cocoskoek

Cocoskoek

Cocoskoek

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 eieren
250 gr witte suiker
1 pakje vanillesuiker
50 gr zelfrijzendbakmeel
1/4 pakje bakpoeder
250 gr gemalen cocos
1 dl melk
springvorm (22 cm
ouwel (of bakpapier)

Bereiden

Klop 2 eieren, 250 gram witte suiker en 1 pakje vanillesuiker tot een luchtig mengsel. Voeg daarna 50 gr zelfrijzendbakmeel en 1/4 pakje baklpoeder toe. Meng er vervolgens 250 gr gemalen cocos en 1 deciliter melk door. Beboter de bodem van een springvorm (22 cm doorsnee) en beleg deze met ouwel (of bakpapier)
Schep het mengsel in de vorm, bestrooi de koek met wat suiker en zet de vorm op een rek in het midden van de oven (145 graden) bak de koek in 45 tot 55 minuten gaar. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus