Aantal personen: 4
15 minuten
1 el bertolli olijfolie classico,
400 g italiaanse roerbakgroenten,
1 groentebouillonblokje,
2,5 el bertolli pesto genovese.
verhit de olijfolie in een diepe (soep) pan. voeg de groenten toe en bak ze ca 3 min. schep ze geregeld om.
voeg 1 liter heet water en 1 groentebouillonblokje toe.
breng de soep aan de kook en roer tot het bouillonblokje is opgelost.
laat de soep 5 min zachtjes koken.
roer de pesto door de soep en verdeel de soep over 4 grote kommen.
lekker met warm brood zoals ciabatta,foccacia of harde bolletjes.
Bron/inzender: Patricia
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |