Kook de Chinese kool in weinig water met zout naar smaak net gaar en laat hem uitlekken.
Fruit de ui in ca. 5 min. In de olie goudgeel en glazig. Voeg het gehakt en de kerriepoeder toe en bak het al omscheppend bruin en rul. Breng het mengel op smaak met zout en peper.
Breid de puree voor ovenschotel volgens de gebruiksaanwijzing.
Verdeel de kool over de bodem van de ovenschaal en schep het gehakt erop. Dek het af met banaanplakjes.
Verdeel de puree erover en strijk hem uit.
Bestrooi met paneermeel en verdeel er kleine klontje boter over. Laat het gerecht in een voorverwarmde oven van 250 Gr.C. in ca. 30 minuten een mooi bruin korstje krijgen.
Ze schrijven dat dit een recept is voor 4 personen, voor ons gezin is dit niet voldoende. Met meer gehakt en kool of eigen gemaakte aardappelpuree is dit op te lossen !
p.p. 2165Kj/515kcal.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |