Heerlijke ovenschotel met gehakt, ei, roomsaus, kaas en veel groenten.
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snij de Courgette in blokjes
Snij de wortel in dunne plakjes
Snij de ui
Kruid het gehakt en bak het rul
Voeg de ui en knoflook toe
Voeg daarna de courgette en wortel toe
Mix de kookroom en 2 eieren in een kom met een garde. Voeg een handje geraspte kaas toe tezamen met wat peterselie
Vet een ovenschotel in en bedek de bodem met 1 laag aardappelschijfjes. Ongeveer de helft, dus 200 gram.
Voeg het gehaktmengsel toe en maak het geheel vlak met een spatel.
Voeg de room met ei mix evenredig toe
Bedek de top met de overige aardappelschijfjes
Bedek het geheel met geraspte kaas.
Stop de ovenschotel in de oven voor ongeveer 25 minuten.
Haal de ovenschotel uit de oven en laat het geheel 3 - 5 min staan.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |