1.Sla wassen en goed laten drogen, op bord dresseren.
2.De appel, gember en tomaat mengen.
3.Garnalen schoonmaken en halveren.
4.Deze licht aanzetten in een beetje olijfolie, uit de pan halen en warm houden.
5.In de pan bij het braadvet de sjalotjes op een zacht vuur glazig laten worden.
6.Hierbij de 3 delen olie, 1 deel azijn en het geheel op smaak gebracht met peper, zout en de gembersiroop.
7.Dit goed warm houden.
8.Op de salade de warrne garnalen netjes dresseren, hierop het mengsel van tomaat, appel en gember.
9.Hier overheen de warme dressing en dit geheel bestrooien met de pijnboom pitten, coutons en peterselie.
10.Goed lauw-warm serveren met wat stokbrood en roomboter.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |