Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).
Was de ijsbergsla en snijd hem in repen.
Vet de ovenschaaltjes met olie in.
Besmeer het fillodeeg aan één kant met olie en leg in ieder
schaaltje een vel fillodeeg (met de besmeerde kant naar boven); laat het
deeg ruim over de rand van het schaaltje hangen en leg er een tweede vel
op.
Snijd het geitenkaasje in 4 plakken en leg in ieder schaaltje een
plak.
Roer 1/2 eetlepel tijm en peper door 4 eetlepels honing en verdeel dit
mengsel over de schaaltjes.
Bak de fillodeegbakjes midden in de oven in ± 10 minuten
goudbruin.
Klop een dressing van de azijn, de rest van de olie, tijm en honing.
Zet de fillodeegbakjes in het midden van 4 borden, schik de ijsbergsla
eromheen en besprenkel de ijsbergsla met de dressing.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |