Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gebakken zwezerik met roerbakgroenten (4 pers)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

600 g zwezerik
400 g roerbakgroenten
geklaarde boter
olijfolie
p&z

Bereiden


  1. Zwezerik ongeveer twee minuten blancheren.

  2. Koud spoelen en ontdoen van velletjes en peesjes.

  3. De groenten ‘en julienne‘ snijden.

  4. Kort aanbakken in olijfolie. (Eerst harde groenten)

  5. Zwezerik assaisoneren en door de bloem halen.

  6. In geklaarde boter krokant bakken.

  7. Op smaak brengen.

Opmerking:Voor de roerbakgroenten kunt u bijna alle groente soorten gebruiken.

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Hachee van gehakt
Kalfsschnitzel met parmaham en salie
Riblapjes in Stroganoffsaus
Stooflapjes in donker bier
Ananasburgers
Runderreepjes met oesterzwammen en tauge

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes