Gebakken zwezerik met roerbakgroenten (4 pers)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
600 g zwezerik
400 g roerbakgroenten
geklaarde boter
olijfolie
p&z
Bereiden
- Zwezerik ongeveer twee minuten blancheren.
- Koud spoelen en ontdoen van velletjes en peesjes.
- De groenten ‘en julienne‘ snijden.
- Kort aanbakken in olijfolie. (Eerst harde groenten)
- Zwezerik assaisoneren en door de bloem halen.
- In geklaarde boter krokant bakken.
- Op smaak brengen.
Opmerking:Voor de roerbakgroenten kunt u bijna alle groente soorten gebruiken.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Saltimbocca II
Spaanse gehaktschotel
Bieflapjes met ui en rozijnen
Engelse rundvleesschotel met ui
Rendang nangka (6-8 pers.) (Indonesisch)