Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gebakken zwezerik met roerbakgroenten (4 pers)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

600 g zwezerik
400 g roerbakgroenten
geklaarde boter
olijfolie
p&z

Bereiden


  1. Zwezerik ongeveer twee minuten blancheren.

  2. Koud spoelen en ontdoen van velletjes en peesjes.

  3. De groenten ‘en julienne‘ snijden.

  4. Kort aanbakken in olijfolie. (Eerst harde groenten)

  5. Zwezerik assaisoneren en door de bloem halen.

  6. In geklaarde boter krokant bakken.

  7. Op smaak brengen.

Opmerking:Voor de roerbakgroenten kunt u bijna alle groente soorten gebruiken.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Saltimbocca II
Spaanse gehaktschotel
Bieflapjes met ui en rozijnen
Engelse rundvleesschotel met ui
Rendang nangka (6-8 pers.) (Indonesisch)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes