Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gebakken zwezerik met roerbakgroenten (4 pers)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

600 g zwezerik
400 g roerbakgroenten
geklaarde boter
olijfolie
p&z

Bereiden


  1. Zwezerik ongeveer twee minuten blancheren.

  2. Koud spoelen en ontdoen van velletjes en peesjes.

  3. De groenten ‘en julienne‘ snijden.

  4. Kort aanbakken in olijfolie. (Eerst harde groenten)

  5. Zwezerik assaisoneren en door de bloem halen.

  6. In geklaarde boter krokant bakken.

  7. Op smaak brengen.

Opmerking:Voor de roerbakgroenten kunt u bijna alle groente soorten gebruiken.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Biefstuk met rode wijnmosterdsaus
Carpaccio van ossenhaas 2
Gehaktbrood met tomatensaus
Kalfslever, in ganzenvet gegaard, met papardelle-pasta, krokante spekjes en soubise-saus.
Spaanse gehaktschotel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes