Gevulde oliebollen (zie ook basisrecept oliebollen)

Gevulde oliebollen (zie ook basisrecept oliebollen)

Gevulde oliebollen (zie ook basisrecept oliebollen)

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

Zoete vulling:
* ( rum) rozijnen en of krenten.
* gehakte sukade.
* gekonfijte sinaasappelschilletjes.
* gehakte gekonfijte gember.
* stukjes ananas ( goed laten uitlekken en droogdeppen).
* stukjes appel.
* kersen uit pot verwarmen en het sap binden met een gladgeroerd papje van 1-2 eetlepels maizena en water. Met een scheutje kirsch.
* banketbakkersroom (uit een pakje).

Hartige vulling:
* (gefruite) uitjes, spekjes of stukjes olijf.
* cocktailworstjes.
* blokjes kaas.
* blokjes salami of ham.

Bereiden

Als u uitgaat van 1 keer het basisrecept kunt u maximaal 325 gram extra ingrediënten toevoegen. Als u meer gebruikt, bestaat het risico dat de bollen tijdens het bakken uit elkaar vallen. Maak het basisbeslag en schep er één of een mix van de ingrediënten door. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken