Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Loempia met vanilleijs en chocoladecanache

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 loempiavel 10 x10
2 bollen vanilleijs
30 g witte chocoladecanache
100 g broodkruim vermengd met mint, gehakte walnoten en amandelen
anglaise (doorhaaleiwit)

Bereiden


  1. De ijsbollen op het loempiavel leggen.
  2. De canache ertussen gieten en de loempia dichtvouwen.
  3. Twee keer paneren.
  4. Frituren op ca 200 graden.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Appel in bladerdeeg en sabayon van Calvados en kaneelijs (10 pers)
Chocolade ricottataartjes
Chocolademuffins met cognac
Chocoladetaart met blauwe bessen en limoenmascarpone
Kaastaartje met noten en druiven

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes