Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Loempia met vanilleijs en chocoladecanache

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 loempiavel 10 x10
2 bollen vanilleijs
30 g witte chocoladecanache
100 g broodkruim vermengd met mint, gehakte walnoten en amandelen
anglaise (doorhaaleiwit)

Bereiden


  1. De ijsbollen op het loempiavel leggen.
  2. De canache ertussen gieten en de loempia dichtvouwen.
  3. Twee keer paneren.
  4. Frituren op ca 200 graden.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Citroencake met ricotta
Bombe van brie met bacon en karamelsaus
Crème brulée met grapefruit en zwarte peper
Vanillesoufflé met coulis van passievruchten
Crème caramel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes