Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Driekleuren mascarpone met frambozencoulis

Aantal personen: 4

Ingrediënten

350 g mascarpone
80 g poedersuiker
60 g pistache nootjes
8 Italiaanse bitterkoekjes
4 dl frambozencoulis
frambozen, mint

Bereiden


  1. De mascarpone met de poedersuiker met de handmixer opkloppen en over 3 schaaltjes verdelen.
  2. De pistachenootjes hakken en 4 Italiaanse bitterkoekjes (Amaretti di Saronne) verkruimelen.
  3. De gehakte nootjes door het eerste schaaltje met mascarpone en de Amaretti di Saronne door het tweede schaaltje roeren.
  4. Het derde schaaltje naturel laten.
  5. Van iedere kleur mascarpone met behulp van 2 lepels 4 quenelles maken en deze op 4 borden leggen.
  6. De frambozencoulis rond de quenelles schenken en met Amaretti di Saronne, frambozen en munt garneren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Room parfait met bosvruchten
Frambozen op verschillende manieren
Aardbeien gedompeld in chocolade
Grapefruitijs
Vruchtenijs

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes