Driekleuren mascarpone met frambozencoulis
Aantal personen: 4
Ingrediënten
350 g mascarpone
80 g poedersuiker
60 g pistache nootjes
8 Italiaanse bitterkoekjes
4 dl frambozencoulis
frambozen, mint
Bereiden
- De mascarpone met de poedersuiker met de handmixer opkloppen en over 3 schaaltjes verdelen.
- De pistachenootjes hakken en 4 Italiaanse bitterkoekjes (Amaretti di Saronne) verkruimelen.
- De gehakte nootjes door het eerste schaaltje met mascarpone en de Amaretti di Saronne door het tweede schaaltje roeren.
- Het derde schaaltje naturel laten.
- Van iedere kleur mascarpone met behulp van 2 lepels 4 quenelles maken en deze op 4 borden leggen.
- De frambozencoulis rond de quenelles schenken en met Amaretti di Saronne, frambozen en munt garneren.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Rijstepap basis recept
Crème caramel
Gegrild suikerbrood met kaneelijs en blauwe bessen (4 pers)
Heide bavarois
Tiramisu, snel