Cake van de abt met quadrupel
Aantal personen: 4
Ingrediënten
250 g boter
100 g rietsuiker
50 g honing
mesputn kaneel
10 g bakpoeder
zout
120 ml La Trappe quadrupel
100 g grof gehakte walnoten
50 g rozijnen
50 g krenten
boter en bloem
Bereiden
- Verwarm de oven op 150°C.
- Klop de boter luchtig.
- Voeg de suiker en de honing toe.
- Zeef de bloem en het zout erdoor.
- Voeg krenten, rozijnen en het bier toe.
- Maak er een glad beslag van.
- Vet de cakevorm in en bestrooi hem met bloem.
- Laat de cake 1 uur bakken.
Reacties
Marie-Paule (15-06-2011 20:49):
Dit recept is een flop.
Bij de ingrediënten staat GEEN bloem en eieren waardoor het recept mislukt.
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Bombe van brie met bacon en karamelsaus
Clafoutis met kersen
Soepje van bordeauxwijn
Bavarois van cassiscoulis en amandelen
Kandeel