Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Carpaccio van venkel

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 -3 stevige venkelknollen
1 el geschaafde amandelen
3 -4 el pesto
1 tl citroensap
3 -4 el olijfolie
zout en peper
50 gr oude boerenkaas, dungeschaafd
1 -2 el fijngesneden peterselie

Bereiden

Schaaf de venkel in flinterdunne plakken en leg ze op borden. Rooster de amandelen goudgeel in een droge koekenpan en laat ze afkoelen op een bord.
Meng voor de dressing de pesto met citroensap en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Druppel de dressing over de venkel en verdeel de kaas, amandelen en peterselie erover.

Tip: Ook courgette en champignons kunt u op deze manier serveren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Asperges met witlof-salade en lamsham
Feestelijke kropsla
Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
Zoetzure rodekool met appel en saucijsjes
Roergebakken wortels met zoetzure saus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes