Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Asperges met ham en ei

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 35 minuten

Ingrediënten

500 gr asperges
6 plakken aspergeham of yorkham
2 eieren
wat boter
peterselie

Bereiden

Schil de asperges goed en snij aan de onderkant het houterige gedeelte er af.

Kook de asperges met wat zout 10 minuten, laat de asperges nog 10 minuten in het water nagaren.

Kook de eieren hard, pel ze en leg ze tezamen met de ham op een schaal.

Laat de asperges uitlekken en leg ze bij de ham en ei.
Leg botervlokken over de warme asperges en garneer deze met wat peterselie.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gevulde tomaten
Boerenkool met spek en piccalilly
Lekkere bijzondere salades (o.a Friseesla, Eikenbladsla, Lolo bionda, Lolo rossa)
Gestoofde zeekraal
Courgette gevuld met beenham en kip

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes