Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Asperges in roomsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg asperges
2 hardgekookte eieren
100 gr plakjes gekookte achterham
1 pakje Monchou Pan & Oven
½ dl droge witte wijn
2 eetl gesnipperde bieslook

Bereiden

Maak de asperges schoon. Kook ze in 20 minuten gaar.Bewaar het kookvocht. Snipper 2 hardgekookte eieren. Snij 100 gr plakjes gekookte achterham fijn. Maak de saus door 1 pakje Monchou Pan & Oven te verwarmen met een ½ dl droge witte wijn. Roer de ham door de saus en bindt deze met het aspergenat. Spatel er de eieren door. Verdeel de asperges over 4 borden. Schep de saus erover. Garneer met 2 el gesnipperde bieslook.
Lekker met krieltjes en varkenshaas.

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roergebakken paksoi
Salade met rode kool appel, alfafa en walnoten
Roergebakken asperges met beenham (wok)
Zoetzure rodekool met appel en saucijsjes
Witlof met mosterdkaassaus
Griekse spinazietaart met feta (Spanakopita) Hoofdgerecht

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes