Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zeekraal

Aantal personen:

Ingrediënten

4 handenvol verse zeekraal
1el (eetlepel) boerenboter
1 teen verse knoflook,gepeld en geplet
2-3 slagen zwarte peper uit de molen

Bereiden

Spoel zeekraal desgewenst kort af; verwijder houtige deeltjes. Smelt boter op hoog vuur in koekenpan tot boter net bruist, voeg knoflook toe, verwarm 30 sec. mee, roer zeekraal erdoor en bak naar wens ½ min- 2 min. Schep nogmaals om, draai er peper over. Serveer met dun schijfje limoen bij fijne vis als tong of bot.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Asperges met ham en ei
Marokkaanse wortelsalade met koriander
Venkel gevuld met notenrijst en sinaasappelsaus
Boerenkool met spek en piccalilly
Gevulde paprikas

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes